PDA

View Full Version : Problem z Mapa w grze!



Wild.John
07-02-2016, 07:13 PM
Witam.
Nie widziałem aby taki wątek już był tak że stworze nowy.

Jak pamiętacie za pewne z poprzednich Patchów towarzyszyły im problemy.
W patchu 1.2 problem z irytującym interfejsem !
Mówię ok, przeoczyli - wybaczam.
No ale po patchu 1.3 kolejny problem ! Tym razem z Mapą ! :[ Wścieklizny idzie dostać ! Bo nie da się grać ! :/
Na początku restartowałem grę po wyjściu z bazy (na powierzchnię) czy po każdej ukończonej misji bo nie dało się teleportnąć do następnej misji.
Zamieszczam nagrany filmik jak to wygląda u mnie :/
https://www.youtube.com/watch?v=sAnJ1K5-7s8

Próbowałem już grzebać w ustawieniach gry zmieniając tryb wyświetlania obrazu (pełny ekran, pełny ekran w oknie i w oknie), wyłączałem synchronizację pionową, zwiększałem poziom "widoczności" czy też zwiększałem te ustawienie z cząsteczkami - bez skutku !
Wiem że większość ma taki problem z mapą.

Pytanie. Czy istnieje już rozwiązanie tego problemu ? Albo czy Ubi/Masive zostało po informowane o tym problemie ? Jeśli tak to kiedy zamierzają to naprawić ? Bo tak jak pisałem wcześniej - nie da się grać ! :/

UBI-Zuzu
07-04-2016, 10:16 AM
Cześć Wild.John, miło Cię widzieć na forum!

Bład, któy opisujesz, jest znaną usterką. O jej statusie można przeczytać tutaj.
(http://forums-pl.ubi.com/showthread.php/652-AKTUALIZOWANA-Interfejs-Mapa-si%C4%99-nie-%C5%82aduje)
Jak ten post informuje, poprawka do tego błędu jest w przygotowaniu - poinformujemy, jak będzie gotowa i kiedy zostanie zaimplementowana, jak tylko pojawi się na ten temat informacja.

Przepraszamy za niedogodności.

Zuzu

YamatoBomber
07-04-2016, 02:59 PM
Mam to samo. O dziwo problem ten dotyczy tylko 1 z moich postaci ( ta była zablokowana w podziemiach ) którą jako 1wszą zacząłem grać po wejściu patcha 1.3. Na innych postaciach mapa mi normalnie działa.

ether_rh
07-07-2016, 12:53 PM
Witam.

Mam ten sam problem z mapą. Po uruchomieniu gry wszystko działa, drugie uruchomienie mapy powoduje jej zniknięcie. Problem pojawił się po aktualizacji do wersji 1.3. Gram jedną postacią, karta graficzna Nvidia, sterowniki przeinstalowane, tzw. czysta instalacja. Kombinowałem z różnymi ustawieniami grafiki lecz nic nie pomogło. Kiedy można spodziewać się wspomnianej poprawki??

UBI-Zuzu
07-07-2016, 01:01 PM
Cześć ether_rh, miło Cię widzieć na forum!

Subforum Znanych Usterek jest przeze mnie regularnie aktualizowane. Jak tylko dostaję nowe wieści na ich temat, staram się jak najszybciej informować o tym wątkach. Jak pojawi się informacja o dacie, na pewno będzie można o niej przeczytać w wątku, który podlinkowałam w poście wyżej.

Zuzu