PDA

View Full Version : Misja Iana Bleke'a



ostap8211.82
12-07-2019, 05:59 AM
Zawsze kiedy próbuje wykonać ta misje wywala mnie z gry. Cała mapa wszystko jest ok, a na śniegu koniec grania, zawieszenie i powrót do Upley. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Kenyiro
12-11-2019, 01:34 PM
ja mam tak samo od momentu zaczecia misji juz gac nie idzie co chwila crash gry

gotti1
12-28-2019, 10:49 PM
Też tak mam :mad: