PDA

View Full Version : Utracono polaczenie



SpryZi.iNv
01-20-2020, 01:25 PM
Witam czy wie ktos jak naprawidz komunikat "Utracono polaczenie" kiedy probuje wlaczyc uplay tylko na uplay mi sie cos takiego dzieje wczesniej bylo dobrze przez jakis czas nie gralem w nic na uplay nagle chcialem w cos zagrac wchodze a tu taki komunikat robilem reinstala nadal to samo ktos wie jak to naprawic ?

Dz1kUsS
02-09-2020, 12:55 PM
Cześć. Mam ten sam problem. Tylko myk jest taki, że na piecu stacjonarnym wszystko jest ok. I uplay działa poprawnie. Ale za to, kiedy zachciało mi się grać na leżąco, zainstalowałem uplay na laptopie. No i dokładnie czego bym nie kombinował, to przy próbie logowania. Wyskakuje komunikat "Utracono połączenie" Przy czym, oczywiście internet i wszystko inne działa poprawnie.
No i jak to w życiu bywa, człowiek wydał w chusteczkę hajsu na gry. Chciał by żeby ktokolwiek mu pomógł z firmy, rozwiązać problem. To oczywiście, na forach cisza a suport ma cie głęboko w D.....E ! Możesz sobie do nich pisać, Niedługo to podanie ze zdjęciem będą wymagali i opłat składki za serwis. Przy tych cena za gry, jakie sobie życzą. Liczy się zysk, a zadowolenie konsumenta to już mrzonka. Microsoft i nie tylko, działa i zachowuje się w taki sam sposób. Nastawieni są tylko na zarobek !!! Zastanawiam się czy i jak szybko usuną za krytykę ten tekst ???? Ciekawe ????
No nic życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu, ale gdyby któremuś z nas się udało, to daj znać jak to zrobiłeś. A może już ci się udało ? ;)

Pozdrawiam Adam

Gri_Saakaszwili
05-09-2021, 10:33 PM
Windows 10. Prawy dolny róg paska zadań. Klikamy w sieć. Następnie wybieramy Centrum sieci i udostępniania ,Zmień zaawansowane ustawienia udostępnienia, Opcja włącz odnajdowanie sieci