PDA

View Full Version : Nat



pn1404
07-29-2016, 09:43 AM
Nie mogę skonfigurować NAT w routerze na starym wystarczyło że zaznaczyłem UDP i wpisałem IP 6015 którego wymaga rainbow i zarówno the crew działało mi w otwartym NAT po za tym musiałem tyko wpisać I Pv4 a teraz wymagają nie wiadomo czego i kompletnie się w tym nie łapie mógł by mi ktoś napisać co gdzie wpisać

PS: na starym routerze robiłem to w windows wchodząc sieć/router/zawansowane teraz tak nie mogę bo po prostu mi go nie wykrywa mimo że jest połączony przez usb.

Musze wpisać:
Adres LAN IP-
Port LAN-
Adres WAN IP-
Port WAN-
Protokół- TPC/UDP/TPC I UDP
Status-WŁ/WYŁ

UBI-Zuzu
08-01-2016, 11:04 AM
Cześć pn1405,

jeśli masz problem ze zmianą typu NAT i chciałbyś się dowiedzieć jak postępować w wypadku Twojego routera, doradzam kontakt z Twoim dostawcą internetu, który powinien udzielić Ci informacji na ten temat.

Zuzu

Assassyn-44
09-28-2016, 02:31 PM
@pn jaką masz drogę dostawy internetu i jakiego dostawcę? Jak po kablach to w porządku, przypominam LTE 4G to najgorszy internet do grania jaki może być. Zależy też jaki masz router i co oferuje Twój dostawca. Uaktywnij UPnP tak jak kazali chyba w The Crew.