PDA

View Full Version : The Division pokazuje, że korzystam z wersji próbnej, pomimo aktywacji pełnej wersji.



arrsen_
09-12-2020, 07:16 AM
Witam.


Mam problem z pierwszą częścią Tom Clancy;s The Division.

Jako iż gra była rozdawana za darmo, postanowiłem że dodam ją do konta. I tu się zaczyna problem.


Wczoraj podczas instalacji postanowiłem, że uruchomię grę i sprawdzę jej działanie. Gra pokazywała mi, że korzystam z Okresu próbnego The Division. Zdziwiłem się, ponieważ dodawałem również do konta AC Unity oraz Watch Dogs 2, a tam wszystko poszło bez problemu.

https://imgur.com/a/pTFUmwh


Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Atena26
09-18-2020, 09:01 AM
just relog

Gun_Majster
10-13-2020, 01:54 AM
Mam ten sam problem, udało Ci sie to jakoś rozwiązać ?