PDA

View Full Version : Błąd Battleye 0-00001001



Tomcik1980PL
08-15-2016, 06:49 PM
Co to kurcze jest za błąd? Wnioskuję, że coś z Battleyem, ale dziwne jest to że wyskakuje mi to nieraz, a nie zawsze. Więc nie mam zielonego pojęcia o co chodzi i jak to zdiagnozować, skoro raz działa wszystko ok, a raz wyskakuje właśnie ten błąd. Żeby nie było grę mam oryginalną, season passa i używam tylko TSa podczas grania. Żadnych pluginów na TSa nawet nie włączam. Zatem teoretycznie powinno być ok. Ktoś coś wie???

cropky
08-15-2016, 07:36 PM
Tja.
Cheaty wyłącz.:D

UBI-Zuzu
08-16-2016, 09:29 AM
Cześć Tomcik1980PL,

Tutaj możesz znaleźć artykuł (https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/4v3dmt/battleye_troubleshooting/) poświęcony rozwiązywaniu problemów z Battleye.

Zuzu

Tomcik1980PL
08-17-2016, 07:22 AM
Zrobiłem sobie skrót nie z tego pliku startowego co trzeba. Wystarczy, że uruchomię z tego mniejszego exe i wszystko jest ok. Jak coś to podobno jeszcze weryfikację plików w ubiplayu można zrobić i to też pomaga.
Dziękuję wszystkim za pomoc.

UBI-Zuzu
08-17-2016, 09:32 AM
Miło mi słyszeć, że udało Ci się rozwiązać problem i że możesz z powrotem grać :)

Temat zamykam.

Zuzu