PDA

View Full Version : Assassin's creed Valhalla, problem z załadowaniem



EzokO
11-11-2020, 10:47 AM
Dzień dobry,
mam problem odnośnie Assassin's creed Valhalla.. Problem polega na tym, że nie mogę przejść do kolejnego etapu gry przez jakiś błąd. Po scenie gdy Eivor, jego brat i ich kompan uwolnili niewolników z opuszczonej wioski i zaproponowali im pracę w odbudowaniu owej wioski, ekran ładowania trwa 2 minuty po czym załadowuje się gra gdzie Eivor i jego kompani stoją obok siebie lecz nie mogę się ruszyć. Brak też celu misji i opcji wejścia w mapę, ekwipunek ani umiejętności. Spróbowałem wczytać wcześniejszy zapis gry i dojść0 do owego momentu lecz to nie pomogło. Reinstalacja również zawiodła tak samo jak ponowne przejście gry do owego momentu gdyż problem znowu ponawia się.

mariov19933
11-11-2020, 01:18 PM
czesc

insertowsky
11-11-2020, 06:59 PM
Dzień dobry,
mam problem odnośnie Assassin's creed Valhalla.. Problem polega na tym, że nie mogę przejść do kolejnego etapu gry przez jakiś błąd. Po scenie gdy Eivor, jego brat i ich kompan uwolnili niewolników z opuszczonej wioski i zaproponowali im pracę w odbudowaniu owej wioski, ekran ładowania trwa 2 minuty po czym załadowuje się gra gdzie Eivor i jego kompani stoją obok siebie lecz nie mogę się ruszyć. Brak też celu misji i opcji wejścia w mapę, ekwipunek ani umiejętności. Spróbowałem wczytać wcześniejszy zapis gry i dojść0 do owego momentu lecz to nie pomogło. Reinstalacja również zawiodła tak samo jak ponowne przejście gry do owego momentu gdyż problem znowu ponawia się.

Też mam ten sam problem. Próbowałem wszystkiego łącznie z aktualizacją sterowników, windowsa, przeinstalowanie gry. Nic nie działa. Nawet wczytywałem wcześniejszy save i przeszedłem do tego momentu jeszcze raz i działo się to samo. Pewnie po wszystkim okaże się że to jest problem z ustawieniem czegoś w grafice :D.

SzorajPL
11-12-2020, 06:53 PM
Witam,
Miałem taki sam problem ale dziwne jak ustawiłem w ustawieniach na wszystko na ultra to dalej ruszyło kolejny filmik miałem i później załączyła się gra i mogłem postacią ruszać

Jeanwoof
11-13-2020, 02:01 PM
Podbijam, zmienialm ustawienia z niskich an wysokie i śmiga!