PDA

View Full Version : For Honor Alfa..



overbreaker
09-14-2016, 07:38 PM
Witam.Dostałem sie do alfy FH ale przy próbie uruchomienia gry woła o klucz.Skąd go wziąć??

UBI-Zuzu
09-15-2016, 08:45 AM
Cześć overbreaker,

klucz jest zawarty w mailu od naszego zespołu, który informuje o tym, że dostałeś się do Zamkniętej Alfy.

Zuzu

overbreaker
09-15-2016, 09:00 AM
Hmm.W mailu nie ma żadnych załączników.

UBI-Zuzu
09-15-2016, 09:07 AM
Sprawdzasz mail potwierdzający rejestrację do testów technicznych czy mail potwierdzający udział w zamkniętej alfie, który nadszedł w ciągu ostatnich kilku dni?

Zuzu

overbreaker
09-15-2016, 10:37 AM
Sprawdzasz mail potwierdzający rejestrację do testów technicznych czy mail potwierdzający udział w zamkniętej alfie, który nadszedł w ciągu ostatnich kilku dni?

Zuzu

Dostałem dwa maile..

Here is your Closed Alpha Confirmation

oraz

You have been invited to the For Honor Closed Alpha

No ale jak klikam na skrót na pulpicie to dziś juz nie woła o klucz tylko jest komunikat że gra ni emiała jeszcze premiery itd..W takim razie może o 15tej ruszy bez klucza.

UBI-Zuzu
09-15-2016, 10:49 AM
A, mowa o alfie na PC. W takim razie spróbuj odpalić klienta Uplay jako admin, problem powinien ustąpić.

Zuzu

overbreaker
09-15-2016, 10:59 AM
http://iv.pl/images/31918806696464901140.png

A czy tutaj musze wpisywac hasło(którego nie mam) żeby aktywowac alfe??

EDIT: A to znalazłem w faq..

http://iv.pl/images/23096375244902429753.png

UBI-Zuzu
09-15-2016, 11:20 AM
Zgadza się, w wersji na PC kod nie powinien być wymagany. Czy uruchomiłeś gre jako administrator tak, jak Ci radziłam?
I czy dobrze widzę, że już pobrałeś oprogramowanie alfy?

Zuzu

overbreaker
09-15-2016, 11:43 AM
Zgadza się, w wersji na PC kod nie powinien być wymagany. Czy uruchomiłeś gre jako administrator tak, jak Ci radziłam?
I czy dobrze widzę, że już pobrałeś oprogramowanie alfy?

Zuzu

Tak Alfę mam pobraną.Uruchomiłem aplikacje jak Admin.Skrótu od gry nie można uruchomic jako Admin bo nie ma tej opcji we właściwościach skrótu.

UBI-Zuzu
09-15-2016, 12:05 PM
Poczekaj proszę do momentu, kiedy alfa ruszy i spróbuj wówczas ponownie.

Zuzu

overbreaker
09-15-2016, 04:03 PM
Juz jest ok:D Temat mozna zamknąć.Dzieki.Alfa FH działa.

UBI-Zuzu
09-15-2016, 04:20 PM
Bardzo miło mi to słyszeć! Życzę dobrej zabawy w alfie.

Temat zgodnie z życzeniem zamykam.

Zuzu