PDA

View Full Version : Problem z uruchomienie The Crew "Ładowanie"



YouuSteee
10-14-2016, 12:24 PM
Witam mam problem z uruchomieniem gry the crew.
Po włączeniu wyskakuje mi okienko ładowania ale na dole okienka nie pokazuje że instaluje cokolwiek tylko po prawej stronie kręci się logo uplaya.:mad:
Sterowniki najnowsze, uruchamianie jako administrator też nie działa.
Wyłączenie procesu od instalacji także nie pomaga.

W razie "w" podaje specyfikacje kompa:
Win 7
Karta nvida geforce gtx 750
Procesor iintel core i5-6500
ram 8 gb

Liczę na pomoc a nie na odesłanie do wsparcia technicznego, bo przecież tutaj jest forum od spraw technicznych
Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc

UBI-Zuzu
10-14-2016, 12:37 PM
Cześć YouuStee, witaj na forum!

Jaką posiadasz wersję systemu Windows? 32 czy 64 bit?

Zuzu

YouuSteee
10-14-2016, 05:08 PM
Windowsa posiadam 64-bitowego

UBI-Zuzu
10-18-2016, 08:56 AM
Czy posiadasz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej?

Zuzu

YouuSteee
10-18-2016, 12:23 PM
Tak komp jest świeżo po formacie wszystkie sterowniki najnowsze.

UBI-Zuzu
10-19-2016, 09:45 AM
W takim razie najlepiej będzie w tej sprawie skontaktować się ze wsparciem technicznym na tej stronie (https://support.ubi.com/pl-PL/)lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

Zuzu

YouuSteee
10-19-2016, 10:31 AM
Nie rozumiem sensu istnienia tego fourm jesli za kazdym razem odsyłacie do wsparcia technicznego :mad::mad:

UBI-Zuzu
10-19-2016, 04:04 PM
Jest to forum służące informowaniu i dyskutowaniu o sprawach technicznych - jest to również stare forum temu służące, nowe, aktualizowane możesz znaleźć tutaj. (http://forums-pl.ubi.com/forumdisplay.php/11-Forum-Ubisoft)
W wypadkach, kiedy zależy Ci na szybkim rozwiązaniu problemu technicznego, najlepiej jest kierować się na wskazane przez mnie wyżej kanały, pod którym można uzyskać pomoc od przeszkolonego personelu wsparcia technicznego.

Zuzu