Witam, opiszę w skrcie zaistniałą sytuację.

Zajmowałem się czymś na komputerze, mając Uplay działający w tle, gdy wyskoczył mi komunikat oznajmiający, że zostałem wylogowany, bo ktoś zalogował się na moje konto z innego miejsca. Natychmiast zalogowałem się ponownie, ale nie zdążyłem się rozgościć, ponieważ sytuacja się powtrzyła. Moją pierwszą reakcją była zmiana hasła na konto. Sprawdziłem też maila, nie było podejrzanych prb logowania, więc jest czysty. Ubi, powiedzcie mi, czy powinienem się martwić?