1. #1

    Problem Z Uruchomieniem

    Witam
    1.Gra jest na platformie uplay.Gdy daje GRAJ to wyświetla mi się prostokąt z synchronizacjąitp. a później wyświetla się prostokąt z logiem z gry.Czekanie nic nie daje próbuję proces ten zakończyć w menedżerze zadań i próbuje gręznowu odpalić ale to nic nie daje.
    2.Gdy uda mi się włączyć grę to dość często mam 10-20 fps.(normalnie w menu u mnie było 60fps) i mam dziwnego tego człowieka co jest na menu głównym taki jeden jest normalny na środu a obok niego są tacy sami 2 tylko że składająsię oni z czarnobiałoych pikseli a wszyscy sąna czarnym tle.Raz ten ptoblem naprawiłem aktualizując system operacyjny i aktualizując sterowik obrazu. Ale niedawno ten problem znowu powrócił.
    Mój sprzęt
    System Operacyjny Windows 8.1 64bit
    Procesor Intel i3 2.4GhZ 2 rdzeniowy
    Karta Graficzna AMD Radeon M230 2GB
    Ram 8gb
    Dysk Sata 2 1TB
    A cała nazwa laptopa to LENOVO G510
    Share this post

  2. #2
    Cały screen r6s cały.jpg
    Share this post

  3. #3
    Share this post

  4. #4
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Witam!

    Wygląda to na problem techniczny Niestety nie mam wiadomości na temat takiej usterki.
    Czy mógłbyś napisać do działu technicznego na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub skontaktuj się z nimi pod numerem telefonu: 22 306 00 63.

    Wszystkie informacje, które tutaj podałeś wyślij również do nich
     1 people found this helpful
    Share this post

  5. #5
    Ok dzięki
    Share this post

Tags for this Thread