1. #1
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683

    Przerwa techniczna - 3 Sierpnia, 2017 [ZAKOŃCZONA]

    Witam Agenci!

    Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w Czwartek 3 Sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
    Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

    Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

    Dziękujemy,
    The Division Team
    Share this post

  2. #2
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Przerwa techniczna została zakończona!
    Share this post