Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej we wtorek 17 sierpnia o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Lista zmian:
- Naprawiony problem z Wydarzeniami Globalnymi, kiedy agenci nie otrzymywali tokenw za ukończenie misji.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team