Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek 9 października o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

Dziękujemy,
The Division Team