1. #1
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683

    Przerwa techniczna - 23 Listopada, 2017

    Witam Agenci!

    Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 23 Listopada o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
    Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

    Będziemy was informować o wszelakich zmianach.

    Dziękujemy,
    The Division Team
    Share this post

  2. #2
    OK więc czekam
    Share this post

  3. #3
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Wdarł sie błąd... powinno być 3 godziny Bardzo przepraszam za ten błąd.
    Share this post