do czego służy w opcjach->rozgrywka->ustawienia matchmakingu graczy włącz lub wyłącz przy poszczeglnych mapach lub trybach ( bomba, host..) skoro to nie działa w żadnym z trybw typu terrohunt, swobondny czy mchtmaking..wyłączając mapę "wieża" dołącza mnie w każdym z trybw (terrohund,swobodny..) do serwera gdzie zaczyna się bądź jest w trakcie rozgrywana ta mapa..