Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 1 Lutego o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team