Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 6 Lutego o godzinie 10:00 AM CEST / 04:00 AM EST / 01:00 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team