1. #1
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683

    Przerwa techniczna - 29 Marca, 2018

    Witam Agenci!

    Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 29 marca o godzinie 09:30 AM CET / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
    Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

    Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
    Dziękujemy,
    The Division Team
    Share this post

  2. #2
    Nie ma 29 marca w poniedziałek..... 29 marzec jest w czwartek...
    Share this post

  3. #3
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Poprawione
    Share this post