1. #1

    Fary CRY 5 Nie urchamia sie

    Witam tak jak w Tytule Kupiłem Wczoraj Fary Cry 5 i gdy wszystko zainstalowałem gdy wciskam przycisk GRAJ wyskakuje j okeinko Synchronizacji potem Logo Fary Cry 5 i nic, sie nie dzieje próbowałem Weryfikacji Pilków Naprawy Redistrube i nadal nic jestem irytowany Problem wystepuje też u inynych graczy jeśli tego nie naprawie to chce zwrotu Pieniedzy...
     1 people found this helpful
    Share this post

  2. #2
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Hej,
    Skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.
    Upewnij się, że twój komputer spełnia wymagania systemowe.
    Share this post

  3. #3
    Tak mój Komputer Spełnia Wymagania Problem w tym że nie moge tej gry Uruchomić od Wczoraj ;/. gdy wciskam Przyciskaj Graj to nic sie nie dzieje.Gra sie nie Uruchamia.
    Share this post

  4. #4
    Ejtwar's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    11
    Witam, również podpinam się do problemu. Gra uruchamia się tylko jeden raz po instalacji, potem mam logo FC5 synch plików gry przez ułamek sekundy i nic. Proces widnieje a gry nie ma!
    i7 7700 3.6 HGz
    GTX 970 - najnowsze ster.
    RAM: 40
    Komputer nowy, wszystko inne tyby BF1/4/3 BFBC2 czy fifa 18 działają na średnich-wysokich ustawieniach... póki grałem w FC5 to na możliwych ustawieniach graf z poziomu gry wyciskał mój sprzęt do 100 klatek. Gra działa bez problemowo, póki w nią gram...
    Share this post

  5. #5
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Hej,
    Skontaktujcie się proszę w tej sprawie z naszym działem technicznym na stronie: https://support.ubi.com/pl-PL/ lub pod numerem telefonu: 22 306 00 63.
    Jest to typowo techniczna sprawa więc napewno będą w stanie znaleźć źródło problemu
    Share this post

  6. #6
    Ejtwar's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    11
    No właśnie jestem w trakcie rozmów. Po osobistej rozmowie z profesorem z szerokiej i wręcz kosmicznej wiedzy z zakresu informatyki, wskazał że może być to błąd typowo związany z grą a dokładniej z zasobami jakie potrzebuje od DirectX, naukowym językiem nie powtórzę dokładnie ale chodziło coś o zasoby pamięci tego oprogramowania, gra rezerwuje ale nie może przetworzyć z jakiegoś powodu. W każdym razie na zagranicznych forach dużo osób z GTX 970 pisało że ma ten sam problem... co ciekawe Tryb Arcade działa wyśmienicie pięknie za to sama gra ni hu hu się nie chce odpalić za drugim podejściem...
    Share this post

  7. #7
    Ejtwar's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    11
    Właśnie pobrałem FC3 i wszystko pięknie śmiga na ultra przy 100 fps z automatu... FC5 ma cos spieprz*** i krótko w tym temacie... szkoda bo myślałem że dzisiejsza aktualizacja coś pomoże ale nic to nie dało
    Share this post

  8. #8
    gram w FC3, FC4, FC Primal bez problemu a przy FC 5 mam ten sam problem co wyżej, tło synchronizacji z chmurą i nic dalej, też sięn nie włącza. Przy Arcade wyskakuje błąd w uruchamianiu i nie puszcza dalej. Ktoś to rozwiązał??
    Share this post

  9. #9
    Ejtwar's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    11
    Ja wciąż czekam po przesłaniu plików diagnostycznych aż ktoś się odezwie. Swoją drogą instalator jest mocno zepsuty w tej odsłonie. To jedyna gra na moim kompie gdzie nie mam w ustawieniach aplikacji ze skrótu możliwości uruchomienia gry np w oknie. W każdej aplikacji jest tam taki wybór, okno normalne, w oknie itp. Druga sprawa, po załączeniu żeby gra uruchamiała się jako administ, to w ogóle nic się nie dzieje ze strony Uplay, tylko ekran ładowania nawet bez napisu synchronizacji z Cloud, ale sam proces Far Cry 5 jest aktywny oczywiście . To samo dzieje się jak zmieniam tryb zgodności. Obawiam się że trafiłem na zepsuty egzemplarz tak jak to czasem bywa. Przy BF tyle się naczytałem jakie to ludzie komputery nie mają do 6k 7k zł i gra im się nie chce uruchomić, albo działa tylko w 30 fpsach. Smutne że w takich czasach zdarzają się takie problemy
    Share this post

  10. #10
    mi teraz wywala błąd "CREATE SERVICE FAILED WITH 1072" i otwiera się nowe okno aby zgłosić problem wysyłając raport kod błędu 30005
    Share this post