Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w środę, 9 maja o godzinie 09:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team