1. #1
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683

    Przerwa techniczna - 5 lipiec, 2018

    Witam Agenci!

    Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 5 lipca o godzinie 09:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
    Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

    Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
    Dziękujemy,
    The Division Team
    Share this post

  2. #2
    Ubi-Lilpwnd's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1,683
    Przerwa techniczna została zakończona!

    Dziękujemy za waszą cierpliwość.
    Share this post