Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 10 lipca o godzinie 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 1 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team