Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 24 stycznia o godzinie 10:00 AM CET / 04:00 AM EDT / 01:00 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 2 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team