Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 26 lutego o godzinie 9:30 AM CET / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PST.
Przerwa będzie trwała około 30 minut.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team