Witajcie,
Cieszymy się, że możemy podzielić się z wami informacją na temat Legacy of First Blade, Epizod 3 i jak uzyskać dostęp do nowego dodatku.


Czas wydania:
PC - Uplay

  • 5 marca @ 2AM PST / 5AM EST / 10AM UTC / 11AM CEST


PC - Steam

  • 5 marca @ 9:00 PST / 12 PM EST / 5PTC UTC / 6PM CEST


Xbox One

  • 5 marca o godzinie 00:00 czasu lokalnego


PS4

  • 5 marca - dostępność w ciągu dnia, czasy różnią się w zależności od regionu.



Aby uzyskać dostęp do zawartości:

Epizod 3 będzie wymagał manualnego pobrania na PS4 i Xbox.
W celach informacyjnych, oto kilka FAQ, które mogą pomóc w zlokalizowaniu treści do pobrania: