Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek, 14 marca o godzinie 9:00 AM CET / 04:00 AM EDT / 01:00 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team