Witajcie wojownicy,

W czwartek, 14 marca będzie przeprowadzona przerwa techniczna wszystkich platformach. Przerwa rozpocznie się o godzinie 12:00 PM ET / 17:00 PM CET i zakończy o godzinie 14:00 PM ET / 19:00 PM CET.

Lista zmian
- Aktualizacja 2.06.0

Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość!