Hej wszystkim,
Poniżej możecie znaleźć informacje na temat preloadu PC oraz dokładny czas premiery gry.



Preload dla właścicieli Przepustki Sezonowej Assassin's Creed Odyssey
PC - Uplay
26 marca @ / 10 AM PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

PC - Steam
26 marca @ / 10 AM PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

Uwaga: na konsolach nie ma opcji preloadu.



Czas premiery dla właścicieli Przepustki Sezonowej Assassin's Creed Odyssey
PC - Uplay
29 marca o 1:00 PST / 4:00 EST / 9:00 UTC / 10:00 CET

PC - Steam
29 marca o godz. 10.00 PDT / 1PM EDT / 5PM UTC / 6PM CET

Xbox One
29 marca o 12 rano czasu lokalnego

PS4
29 marca o 12 rano czasu lokalnego



Jak uzyskać dostęp do zawartości Przepustki Sezonowej:

Assassin's Creed III Remastered wymaga ręcznego pobrania na PS4 i Xbox.

W celach informacyjnych poniżej znajduje się kilka często zadawanych pytań, które mogą pomóc w zlokalizowaniu treści do pobrania:
PS4
Xbox
PC




Premiera na platformie Switch
Dostarczymy terminy wydania wersji Switch bliżej jej wydania.