Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w wtorek, 2 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 30 minut.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division Team