Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w piątek, 5 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 04:30 AM EDT / 01:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Zostanie opublikowana aktualizacja Inwazja: Bitwa o DC.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team