Agenci,

Serwery zostaną wyłączone w celu przeprowadzenia planowanej przerwy technicznej w sobotę, 6 kwietnia o godzinie 10:00 AM CEST / 04:00 AM EDT / 01:00 AM PDT.
Przerwa potrwa około 15 minut.

Dziękujemy,
Zespół The Division 2