Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej w czwartek,11 kwietnia o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Wprowadzone poprawki:
  • Naprawiono brak możliwości Fast Travel do Castle settlement.
  • Naprawiono kilka przypadków nieprawidłowego zachowania umiejętności Bounty bossa.
  • Naprawiono błąd powodujący, że materiały do ​​tworzenia Nemesis były nieosiągalne.
  • Naprawiono błąd Delta-03 występujący na końcu meczów Konfliktu.
  • Naprawiono błąd, który powodował, że linia odnajdywania ścieżek zachowywała się nieprawidłowo, gdy znajdowała się w pobliżu miejsca docelowego.
  • Naprawiono powtarzający się dźwięk „darowizny” po jej przekazaniu i porzuceniu codziennej misji.
  • Naprawiono błąd związany z licznikami odliczania pamięci podręcznej.


Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team