Agenci,

Serwery zostaną zamknięte na zaplanowaną konserwację w czwartek, 18 kwietnia o 09:30 CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Szacowana długość przerwy to około 3 godzin.

Lista zmian:
  • Naprawiono błąd, przez ktry gracze mogli otrzymać nieograniczone heroiczne nagrody Snitch.
  • Naprawiono problem, w ktrym gracze utykali po podniesieniu, mając aktywny stan DoT.
  • Naprawiono problemy związane z utknięciem graczy po podniesieniu.
  • Obniżono obrażenia i zdrowie NPC powyżej normalnego poziomu trudności.
  • Zwiększona rżnorodność NPC na wyższych poziomach trudności.
  • Trudność została znacznie zmniejszona na poziomie Hard, umiarkowanie zmniejszona na poziomie Challenge i lekko zmniejszona na poziomie Heroic.
  • Naprawiono błąd związany z agresywnością Elite NPC na poziomie Heroic / Alert Level 4.
  • Zmniejszono obrażenia zadawane przez Nazwanych bosw.


Dziękujemy,
Zespł The Division 2