Witam Agenci!

Serwery będą wyłączone na czas przerwy technicznej we wtorek, 14 maja o godzinie 9:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
Przerwa będzie trwała około 3 godziny.

Podczas tej przerwy będzie wprowadzona Aktualizacja 3. Lista zmian będzie dostępna jutro.

Rozmiar aktualizacji to około 6.5GB.

Będziemy was informować o wszelakich zmianach.
Dziękujemy,
The Division 2 Team