Typ błędu: Rozgrywka
Nazwa błędu: Znajdź i Zniszcz / Ważne Cele - respawn
Opis: Wiemy o błędzie, przez ktry po zginięciu podczas misji Znajdź i Zniszcz / Ważne Cele i po prbie dotarcia do lokacji, gdzie się zginęło, gracz zostanie automatycznie przeniesiony do najbliższego schronu.
Czy to eksploit: Nie
Status: NAPRAWIONO