1. #1

    Problem z uruchomieniem The Crew

    Witam
    Przy uruchamianiu The Crew wyskakuje mi taki błąd:
    Podpis problemu:
    Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
    Nazwa aplikacji: TheCrew.exe
    Wersja aplikacji: 1.1.4.0
    Sygnatura czasowa aplikacji: 57710b48
    Nazwa modułu z błędem: TheCrew.exe
    Wersja modułu z błędem: 1.1.4.0
    Sygnatura czasowa modułu z błędem: 57710b48
    Kod wyjątku: c0000005
    Przesunięcie wyjątku: 000000000155eb28
    Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3
    Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
    Dodatkowe informacje 1: d02e
    Dodatkowe informacje 2: d02e89bbc7ceb649336c45b9adffd0cd
    Dodatkowe informacje 3: 4610
    Dodatkowe informacje 4: 4610e206dd31f64def66cecf62e1c09a
    Ktoś wie o co chodzi????????
    Share this post

  2. #2
    UBI-Zuzu's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,910
    Cześć Gabrielo251, witaj na forum!

    Czy jest to pierwszy raz, kiedy próbujesz uruchomić grę?

    Zuzu
    Share this post

  3. #3
    Tak wczoraj zainstalowałem i wczoraj i był ten błąd mam win 7 sp1 i nie idzie
    Share this post

  4. #4
    UBI-Zuzu's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,910
    Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania gry?

    Zuzu
    Share this post

  5. #5
    Tak

    Win 7 64 bit Asus GTX750 Ti 2GB 8 GB Ramu Procek 4x2,83 GHz
    Share this post

  6. #6
    UBI-Zuzu's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,910
    W takim razie polecam kontakt z naszym wsparciem technicznym, na tej stronie bądź telefonicznie: 22 306 00 63.

    Zuzu
    Share this post

  7. #7
    Mam ten sam problem, jest już jakieś rozwiązanie ?
    Share this post

  8. #8
    UBI-Zuzu's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,910
    Cześć vario.pl, witaj na forum!

    Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania gry?

    Zuzu
    Share this post

  9. #9

    Mi pomogło

    Originally Posted by vario.pl Go to original post
    Mam ten sam problem, jest już jakieś rozwiązanie ?

    Tutaj masz link : https://www.youtube.com/watch?v=pQXR...xgkzrsfbgkps0k
    Sprawdzone na 2 komputerach :-) u mnie zadziałało
    Share this post