1. #1

    The Crew - wieczne ładowanie z uplay

    Witam,
    Mam problem z odpaleniem gry The Crew. Z początku było tak, że mimo aktualizacji sterowników wyskakiwał komunikat iż "gra przestała działać". Mimo wielu prób rozwiązania problemu ostatecznie temat olałem. Jednakże po sformatowaniu dysku stwierdziłem, że spróbuję jeszcze raz (może wcześniej komputer był zaśmiecony?). Ściągnąłem The Crew przez Uplay, próbuje odpalić - a tu po chwili znika The Crew z procesów. Poszukałem i znalazłem czytając to forum taki oto link: https://support.ubi.com/pl-PL/Faqs/0...e-Installation
    Zrobiłem tak i okienko przestało znikać... ale zaczęło za to ładować się w nieskończoność. Wygląda to tak: http://i.imgur.com/H6kWpIa.png
    Cały czas się ładuje - myślałem, że po prostu tak ma być (słyszałem opinię, że trzeba czasem nawet z 20 minut poczekać przy pierwszym uruchomieniu). Zostawiłem komputer w spokoju, wracam po godzinie - a to dalej się ładuje. Ostatecznie się poddałem i piszę tutaj z prośbą o pomoc.

    A i jeszcze na wszelki wypadek, specyfikacja PC:
    Windows 7 Ultimate, Service Pack 1
    Procesor: AMD Athlon X4 3.0 GHz
    Karta Graficzna: ATI 7700 HD 1 GB
    RAM: 8 GB
    Share this post

  2. #2
    UBI-Zuzu's Avatar Community Manager
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,910
    Cześć karpczonisko95, witaj na forum!

    Przykro mi, że doświadczasz takiego problemu. Doradzam w tej sprawie kontakt z naszym wsparciem technicznym na tej stronie bądź telefonicznie: 22 306 00 63.

    Zuzu
    Share this post